KLIK HER FOR AT SE MERE INFO OM CONTAINER TØMNING

Byggeaffald og renovering? Container tømning og containerudlejning

Har du meget affald, tilbyder vi hos A.Sømod at hjælpe dig med container tømning. Hos A.Sømod har vi håndteret affald i mange år, og vi er meget dygtige til at finde ud af præcis, hvilken løsning der egner sig bedst til netop dit firma. Ønsker du ikke at investere i containere til dit firma, så tilbyder vi også udlejning af miljøcontainere til netop Deres behov.

Hør mere om container tømning og containerudlejning

Kontakt os på telefon 39 56 19 30, og få et tilbud på miljøcontainer, containertømning og udlejning af containere.

Containertømning og containerudlejning
Miljøcontainere, containertømning og containerudlejning

Professionel container tømning til byggeaffald

Vi har styr på reglerne for containertømning, og vi er i tæt kontakt med Arbejdstilsynet for at kunne tilbyde den bedste container tømning og miljøcontainer. Vi tilbyder en tryg containertømning med både de ansattes behov samt opgavens løsning for øje. Tømning af containere er en vigtig del af at drive virksomhed, da man producerer enormt meget affald. Hvis man ikke har en aftale om tømning, kan man stå med en masse affald på hånden, som man ikke ved, hvad man skal gøre med. Vi har flere forskellige kørertøjer, der kan anvendes til forskellige slags affaldstømninger.

Udlejning af containere og miljøcontainer til byggeaffald

Hos A.Sømod tilbyder vi flere forskellige containere til udlejning herunder miljøcontainere, der er velegnet til forskellige genstande. Se ovenfor, hvilke containere vi kan tilbyde.

Bestil container tømning, miljøcontainer eller containerudlejning

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 39 56 19 30 eller [email protected], hvis du ønsker at foretage en bestilling eller har spørgsmål. Vi tilbyder over elleve forskellige løsninger inden for containertømning, så vi har garanteret en løsning til dig. Har vi ikke netop den løsning, som du leder efter, kan du blot kontakte os, og så finder vi en løsning.