Byggeaffald og renovering? Container tømning og containerudlejning

Har du meget affald, tilbyder vi hos A.Sømod at hjælpe dig med container tømning. Hos A.Sømod har vi håndteret affald i mange år, og vi er meget dygtige til at finde ud af præcis, hvilken løsning der egner sig bedst til netop dit firma. Ønsker du ikke at investere i containere til dit firma, så tilbyder vi også udlejning af miljøcontainere til netop Deres behov.

Containertømning og containerudlejning
Miljøcontainere, containertømning og containerudlejning

Professionel container tømning til byggeaffald

Vi har styr på reglerne for containertømning, og vi er i tæt kontakt med Arbejdstilsynet for at kunne tilbyde den bedste container tømning og miljøcontainer. Vi tilbyder en tryg containertømning med både de ansattes behov samt opgavens løsning for øje. Tømning af containere er en vigtig del af at drive virksomhed, da man producerer enormt meget affald. Hvis man ikke har en aftale om tømning, kan man stå med en masse affald på hånden, som man ikke ved, hvad man skal gøre med. Vi har flere forskellige kørertøjer, der kan anvendes til forskellige slags affaldstømninger.

Udlejning af containere og miljøcontainer til byggeaffald

Hos A.Sømod tilbyder vi flere forskellige containere til udlejning herunder miljøcontainere, der er velegnet til forskellige genstande. Se ovenfor, hvilke containere vi kan tilbyde.

Vil du vide mere om containertømning?
Så tøv ikke med at kontakte os!