Der er mange fordele ved at arbejde med Glasslifter 680 - den er en let og håndterbar, manøvrere dygtig maskine, som ikke fylder så meget i bredden.
Dette gør det lettere at komme ind steder hvor kranmonterede sug på lastbiler ikke kan komme ind. F.eks. gennem en port i en baggård eller lignede.
Det gør opgaver som f.eks. indsætning af ruder på bagsiden af et hus muligt på en ny måde. Det er nemlig muligt at køre glassliften rundt om huset eller få den krannet ned på den anden side af huset, så monteringen kan ske på ordentlig vis.
Glasslift 680 kan løfte forskelligt materiale fra glas, plastik og gipsplader til granit, betonelementer og branddøre op til 680kg.

Maskinen er fleksibel og kan dreje glasset i forskellige vinkler. Derudover har maskinen den unikke funktion at den kan samle elementer op direkte fra jorden med lethed.
Glassliften 680, kan som tidligere nævn løfte elementer op til 680 kg, det kan den løfte op i en max højde på 4,24 m fra jorden og lodret op.

Glassliften 680 er udstyret med dobbelthjul foran og med det kraftfulde hydrauliske drev kan Glasslift 680 operere i alle former for terræn og ekstreme forhold.

KLIK FOR AT HENTE PRODUKTBLAD - GLG 680