Specs

InfoTypeEnhed
LastbilDAF CFÅrgang 2019
MotorEuro 6Godkendt Miljøzoner
KranHMF2620
Max løftehøjdeIngen flyjib17 M
Max lasteevne11000 Kg
VægtTotal28000 Kg
AkseltrykMax19000 Kg
VogntogsvægtMax50000 Kg
LadlængdeIndvendig7 M
Antal Aksler3
EkstraudstyrKærre / Anhænger
Primære opgaverKran/hejsDistributionskørsel

DiagramA.Sømods 26tm kranbil bygget til trælastkørsel / distributionskørsel.
Den er opbygget på en 3-akslet lastbil med drejbar bagaksel. Kranbilen har en lille drejeradius, hvilket gør at den nemt kommer rundt i snævre områder.
Kranbilen er udstyret med vejvenlig affjedring, der betyder at når den kører med følsomt gods, opnår man maksimal stødabsorbering.

Ladet er opbygget med tømrerstok huller samt mange surrings muligheder. Dette gør at man kan transportere godset sikkert og optimalt. Kranen er en HMF og rækker 14 meter fra krancentrum.
Maksvægt med maksimal løftekapacitet 14 meter med 1180 kg.

Denne kranbil bruges især meget til almindelig krandistribution, transport af diverse byggematerialer, glasmontager og mange flere opgaver.

Skulle du have nogle spørgsmål,
så er vi klar på telefonen og mailen.

Tekniske specifikationer:

Lastbil: DAF CF 440hk.
Motortype: Euro 6 – godkendt til at køre indenfor miljøzonen.
Max last evne: 11 tons.
Krantype: HMF 2620 26tm.
Rækkevidde: 19 meter.
Ladlængde indvendigt: 7 meter.
Udstyr: Anhænger træk til kærre / anhænger.

VG27 med HMF 2620 Kran - Krandiagram

Beskrivelse:

Sømods 26tm kran er bygget på en 3 akslet lastbil med drejbar bagaksel. Bilen har en lille drejeradius, hvilket gør at den nemt kommer rundt i snævre områder. Bilen er udstyret med vejvenlig affjedring, der betyder at når den kører med følsomt gods, opnår man maksimal stødabsorbering. Ladet er opbygget med tømrer stok huller samt mange surrings muligheder. Dette gør at man kan transportere godset sikkert og optimalt. Kranen er en HMF og rækker 14 meter fra krancentrum. Maksvægt med maksimal løftekapacitet 14 meter med 1180 kg. Denne lastbil bruges især meget til almindelig krandistribution, transport af diverse byggematerialer, glasmontager og mange flere opgaver.