Transportopgaver, Trælastkørsel & Distributionskørsel

Hos A.Sømod har vi gennem årene hjulpet mange kunder med transportopgaver. Vi har blandt andet hjulpet med maskinflytning, sværtransport og trælastkørsel. Vi har en stor vognpark, der gør det muligt for os at løse størstedelen af alle transportopgaver, store som små. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du søger et firma, der kan hjælpe dig med dine transportopgaver.

Hør mere om transportopgaver
Vi har hjulpet mange siden 1950, og vil også hjælpe dig.

Trælastkørsel

Hos A.Sømod er vi blandt andet specialister inden for trælastkørsel. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med deres trælastkørsel, og vi har alt det rette udstyr til at klare opgaven. Vil du hellere selv udføre opgaven, så har du mulighed for at leje vores maskiner til opgaven. Vores medarbejdere rådgiver dig gerne i, hvordan du løser din opgave bedst muligt.

Transportopgaver til udlandet

Hos A.Sømod tilbyder vi ikke kun distributionskørsel i Danmark, men også i udlandet. Vi har for eksempel transporteret en haleplan til Norge for en af vores kunder, hvilket forløb som en stor succes. Kontakt os derfor gerne, hvis du står med en eller flere transportopgaver til udlandet, som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på.