Med Oktopus glasudstyr kan du sikkert løfte og transportere glasplader i storformat, der vejer op til 600kg. Hvis målene på Oktopus® GL-R600 er for store til lasten, der skal transporteres, er det let at fjerne de fire forlængelsesarme, herunder sugekopper monteret på dem. Bæreevne af de 4 resterende sugekopper er 300 kg. Belastningen kan drejes 360 ° og vippes 90 ° med eller uden forlængelsesarmene. Den roterende bevægelse kan låses i intervaller på 45 grader
 
 
Ved at fjerne kranarmen er Oktopus ® GL-R600's konstruktionsdybde minimeret til kun 140 mm. Denne lave konstruktionsdybde muliggør installation af glas og facadepaneler, som normalt ikke har mere end 300 mm mellemrum mellem facaden og stilladset foran den. I den patenterede styring kan OKTOPUS® GL-R600 drejes 360 ° med suget på panelet.
 
 
Oktopus ® GL-R600 blev designet som en kranfeste. Den har sin egen strømforsyning, hvilket betyder, at der ikke er nogen besværlig og til tider endda farlige strømledninger til at håndtere under installationen. Afhængigt af driftsfrekvenserne, som er almindelige i glas- og metalkonstruktionen, kan apparatet med sine højt ydende blygelbatterier nemt også bruges i flere dage. OKTOPUS® GL-R600 betjenes af en forstyrrelsesfølsom håndglideventil placeret direkte på enheden.
 
 
Oktopus ® GL-R600 opfylder kravene i DIN EN 13155. Derfor har det to uafhængige vakuumkredsløb, ligesom alle OKTOPUS®-vakuumløftesystemerne er udviklet til brug på byggepladser. Hvert vakuumkredsløb er designet til at kunne løfte to gange den nominelle belastning alene. Tekniske fejl, som f.eks. Tab af et vakuumkredsløb, signaleres af en visuel og akustisk alarm. Selv det totale tab af strøm signaleres af et alarmhorn.