Specialopgaver af enhver art

A. Sømod tilbyder mange typer specialtransport inden for blandt andre glasvarer, kunststykker og haleplaner!
Vi varetager enormt mange forskellige opgaver, og har over den seneste periode foretaget specialtransport for for eksempel Georg Jensen og Nørrebro Bryghus.
I blandt vores specialtransport opgaver har vi også kørt med et kæmpe kunstæg, med tromler op til 60 tons, indsat øltanke på Nørrebro Bryghus, sat glas i ved Georg Jensen, isat glas i 22 meters højde og transporteret et haleplan til Norge med vores specialtransport køretøjer.
Det var faktisk vores helt egen Unic 295, en af vores bedste minikraner til glasløftning, som klarede ærterne hos Georg Jensen, da de skulle have isat glas i deres facade i København. Med vores specialtransport blev opgaven klaret hurtigt og nemt, så både leverandør og kunde er glade.

Specialtransport

Specialtransport kan være en god løsning, når der skal være maks fokus på opgaveløsningen, og der gerne må blive kræset lidt for udførslen.
Vi har også transporteret kæmpetromler på op til 60 ton, hvilket er en stor opgave, som vi udfører nemt og sikkert med vores specialtransportkøretøjer, således du med tryghed kan overlade en sådan størrelse opgave til os. Selve baksningen af tromlerne kan A. Sømod klare uden problemer grundet vores mange års erfaring.
Det farverige kæmpe kunstæg transporterede vi fra det stod på pallen ved kundens dør og til det var på plads med kranbil. At transportere kunstægget var en særligt spændende opgave grundet æggets form og facon, fordi det ikke var en firkantet pakke som kunne transporteres som normalt. A. Sømod tænker ud af boksen for at imødekomme alle typer opgaver således alle er glade og får det ønskede ud af det. Fra kunstæg til øltanke – vi tager alle typer jobs.

Få et uforpligtende tilbud
Har du en helt speciel opgave der kræver vores kompetencer?

Vi klarer stort og småt, rundt, aflangt og firkantet

De store cylinderformede øltanke til Nørrebro Bryghus var ligeledes en spændende udfordring, som vi imødekom med et smil. Vi er tossede med at få udfordringer, og bliver rigtig glade når vi i tæt samarbejde med kunden kan opnå tilfredshed med resultatet, så vi alle kan gå smilende fra opgaven.
Specialtransport er en kunstart og vi føler, at vi med de mange års erfaring vi har på bagen kan tilbyde et produkt, der er er en konge værdigt. Stort eller småt, rundt eller firkantet, vi transporterer alle typer af gods, så ring til os i dag og hør hvordan vi vil løse din logistiske udfordring.