INGEN OPGAVER ER FOR SPECIELLE TIL OS

Vi klarer stort og småt, rundt, aflangt og firkantet

Specialtransport kan være en god løsning, når der skal være maks fokus på opgaveløsningen, og der gerne må blive kræset lidt for udførslen.
Vi har transporteret alt fra kæmpetromler på op til 60 tons, til højpræcisions-måleudstyr for Københavns Universitet.

Du kan med tryghed kan overlade en sådan størrelse opgave til os.

Vi udfører mange specialopgaver hver eneste uge og ingen opgaver er ens. Vi har erfaringen og kompetencerne så vi på kort tid kan planlægge og udføre stort set alle opgaver du måtte ønske.

A. Sømod tænker ud af boksen for at imødekomme alle typer opgaver således alle er glade og får det ønskede ud af det. Fra kunstæg til øltanke – vi tager alle typer jobs.

Specialtransport er en kunstart og vi føler, at vi med de mange års erfaring vi har på bagen kan tilbyde et produkt, der er er en konge værdigt. Stort eller småt, rundt eller firkantet, vi transporterer alle typer af gods, så ring til os i dag og hør hvordan vi vil løse din logistiske udfordring.

Til vores specialopgaver bruger vi  alt fra vores minikraner til vores 80 tons mobilkran sammen med en eller flere af vores kranvogne.
Vi er specialister og vi har altid det nyeste og mest moderne udstyr skulle det kræves.

Nogle af de opgaver vi er mest stolte af kan du se her på siden. Alt fra hejs af udstillingsbiler til transport af større emner til flyindustrien.