DIN VOGNMAND & KRANEKSPERT

A.Sømod A/S vognmandsforretning har historie helt tilbage til 1950, hvor firmaet blev grundlagt af Karen og Axel Sømod. I dag er det deres barnebarn og nu tredje generation, Kim Sømod, som siden starten af 00'erne har været administrerende direktør.

Professionelle vognmænd

I dag har firmaet godt 25 ansatte. Hos os finder du ikke en vognmand, der ikke besidder en specialviden inden for transportsområdet, der er helt unik.
Se eventuelt under menupunktet ”Specialopgaver” for yderligere informationer om vores specialer.

I årenes løb er firmaet vokset til at have omkring 20-30 specialkøretøjer, samt en mængde forskelligt hjælpe/bakseudstyr, der kan løse alle former for transport.

Løbende udskiftning i vores maskiner

Det første køretøj, der blev investeret i til firmaet var en Nimbus med sidevogn.
Vognmandsforretningen blev hurtigt større og flere køretøjer kom til. Disse er løbende gennem årene blevet skiftet ud i takt med tidens og teknologiens udvikling.
Det har været en nødvendighed for at kunne klare større og mere krævende opgaver samt efterleve de gældende miljøkrav.

Vi sørger samtidig for, at vores vognmænd også løbende bliver opdateret med ny viden inden for branchen, så de hele tiden kan give vores kunder den bedste rådgivning.

Historien om vognmand A.Sømod A/S

Firmaets første adresse var Aftenbakken i Gentofte, som dog relativt hurtigt blev for lille til den ekspanderende virksomhed.
I 1956 flyttede firmaet til Tinghøjvej i Søborg, men måtte i 2005 finde nye lokaler, på grund at en forsat udvikling og dermed en stigning af vognmænd.

Firmaets nuværende location er på Fabriksparken i Glostrup. Axel Sømods søn har et stort hjerte for gamle biler, hvilket medvirkede til et æresmedlemskab af Dansk Ford A Klub, der fik gratis husly i flere år på loftet på Tinghøjvej - alt sammen grundet en Ford A kranvogn, der blev købt og restaureret med "blikfang" for øje.
Den gode gamle Ford A fungerer stadig som reklame for A.Sømod A/S - og deltager i forskellige arrangementer så som juleoptog osv.

Kontakt din vognmand på Sjælland her

A.Sømod står klar til at løse alle vognmandsopgaver på Sjælland og i resten af landet.
Kontakt os i dag og hør mere om vores ydelser og få et godt tilbud på jeres transportopgave!

Kontakt os på telefon 39 56 19 30, eller på mail: kontakt@a-soemod.dk.