Små størrelser med stor styrke

Vi kan aldrig sige det nok. Men vi er glade for vores mobile minikraner fra Jekko og Unic. Minikraner er helt unikke i forhold til deres storebrødre, de lastbil-monterede kraner. De er mindre og de kan stilles op hvor andre kraner ikke kan nå. Den største JF 545 kan løfte op til 16.000 kg og kan række op til 30 meter.

Minikranerne er særligt anvendelige på byggepladser hvor styrken og størrelsen virkelig kan optimere processen og bringe omkostningerne ned.
Flere af vores minikraner udlejes med og uden fører, de mindste kan endda anvendes uden lovpligtigt krancertifikat.

Læs mere om vores udlejning her

Perfekt til glasmontering

Hos A.Sømod har vi over 70 års erfaring inden for branchen, og vi besidder derfor en stor viden inden for området. Vi kan løse stort set alle opgaver inden for glasmontage og løft og hejs af glas. Med vores minikraner har dette kun styrket vores kendskab til opgaverne og branchen, hvor vi nemmere og hurtigere kan løfte og montere de tungeste glasruder.

Minikranerne har mange funktionelle egenskaber som løser mange svære opgaver. Derfor har vi også alle former for faste sug med sugekopper og andre glasmanipulatorer som kan monteres på kranerne. Se vores udvalg af glasudstyr her.

Kompakt

Den begrænsede størrelse på vores minikraner, i forhold til vores almindelige lastbilkraner, gør at de kan nå og placeres steder hvor andre giver op. Deres størrelse gør at de kan komme igennem døråbninger, køre i elevatorer eller løftes ind med anden kran uden de større udfordringer. Og uden behov for yderligere modifikationer.

Sikkerhed

Vi har primært mobile minikraner fra mærket Jekko. De er kåret til de sikreste på markedet grundet brug af flere sikkerhedsanordninger. Blandt andet geometrisk stabilitets kontrol som arbejder sammen med kranens hovedcomputer. Vi prioriterer naturligvis altid høj sikkerhed, både for vores kunders gods men især også kranførerens eller lejerens sikkerhed.

Effektiv

Minikranernes styrke er helt klart effektivitet. Fra sammenfoldet kran i transport-setup til fuld funktionsdygtig kran går der typisk ikke over 5 minutter. De er nemme at betjene og kan anvendes uden behov for krancertifikat. Flere af minikranerne kører på batteri og drives på batteri i op til 8 timer eller mere.

360 grader

Minikranerne har en operations-radius på 360 grader og kan løfte over alle støtteben. Det er særligt anvendeligt ved fx. montering af vinduespartier hvor kranen kan nemt kan hejse og bringe vinduerne til montøren.

Præcision

Ved fx. udskiftning af glasruder kræver det høj præcision for at sikre en sikker udskiftning eller montering. Minikranen kan monteres med faste sug som gør denne operation mulig. Nemt, sikkert og fjernstyret for at gøre monteringen samt kommunikation med andre håndværkere, nemmere.

Lav vægt

De mobile minikraner kan køre på trægulv, sten, asfalt med mere uden at skade underlaget. De kan adaptere sig til et hvilket som helst underlag. Deres lave grundvægt gør de kan køre og nemt anvendes i fx. sportshaller, museer, private hjem og virksomheder som på byggeplader.

Jekko JF 545

Jekko JF 545 er den nye generation minikran. Forskellen på en bæltekran og en minikran er kranens fleksibilitet når det kommer til opstilling af støttebenene. Udlejes kun med A.Sømods certificeret…

Unic 706

UNIC 706 Minikran er et teknologisk avanceret løfteudstyr, skræddersyet til alsidige løfteopgaver. Med en imponerende løftekapacitet på 6 tons og en teleskopisk bom, der strækker sig til 22,7 meter, tilbyder…