Hejs af glas

Glasmontage - Løft og hejs af glas

A.Sømod har et stort udvalg af specialudsyr inden for glashåndtering. De sidste 10 år har vi investeret i vakuumløftere fra 300 kg og op til 1000 kg’s løfteevne. De seneste par år er der blevet udviklet nyt udstyr til A.Sømods kraner, som nu gør, at vi kan montere glas under meget besværlige forhold, let og sikkert for håndværkeren, der står med opgaven.

Hør mere om glasmontage & løft og hejs af glas

Vil du høre mere om, hvad vi tilbyder inden for glasmontage, løft hejs af glas og andet glashåndtering? Kontakt os gerne på telefon 39 56 19 30.

Løft og hejs af glas
Løft og hejs af glas

Hvilken maskine skal du bruge til din glasopgave?

Det kan være svært at vide, hvilke maskiner der skal anvendes til en konkret glasopgave. Vores medarbejdere står derfor klar til at rådgive dig om, hvilket udstyr, der er det rette at anvende i dit tilfælde. Skal du bruge en maskine til løft eller hejs af glas, så er der stor chance for, at du kan finde den hos A.Sømod.

Mange års erfaring med glasmontage

Hos A.Sømod har vi over 65 års erfaring inden for branchen, og vi besidder derfor en stor viden inden for området. Vi kan løse stort set alle opgaver inden for glasmontage og løft og hejs af glas, så tøv derfor ikke med at kontakte os ligegyldigt, hvilken opgave, det drejer sig om.

Få et uforpligtende tilbud på

Vil du gerne leje en maskine til løft eller hejs af glas, så kontakt os og lad os i fællesskab finde den løsning, der er den meste optimale for dig. Vi kan kontaktes på telefon 39 56 19 30 eller via vores mail [email protected]. Vi ser frem til at tage imod din henvendelse.