INDSÆTNING RUDER FIELDS

A.Sømod A/S's Glaslifter 550 på opgave i Fields Storcenter i Ørestad

Til at starte med, en relativ nem opgave der viste sig at være sig ret så udfordrende samt der måtte special bygges udstyr for at få ruderne ind til deres endelige placering.

Sømod bliver booket til at komme og hjælpe med vores Glaslift 550 som skal løfte nogle store ruder ned fra et stel og kører dem igennem Fields parkeringskælder og så helt op butikken Footlocker, hvor de skulle monteres.

Det viser sig så at ruderne er så store at selv på den mindste led var de stadig 30 centimeter for store til at kunne blive transporteret rundt i parkeringskælderen. Opgave blev så udsat til lørdag morgen, hvor kunden havde fået konstrueret et rullestativ som kunne tage de 4 x 3,5m 500kg’s ruder og transportere dem rundt nede i kælderen.

Opgaven blev løst ved at glasliften løftede glassene ned af bukken som stod på en autotrailer, roterede dem i luften og så lagde dem ned i en skrå position på rullestativet. Derfra trak folkene rullestativet inkl. glas med en lille bil rundt inde i parkeringskælderen og hen til den store vareelevator, derfra skubbede man stativet ind i elevatoren, kørte op til etagen og hen til butikken.

Der stod glaslfiten så og ventede på glasset. Så kom vi til selve monteringen.

Glasliften tog glasset fra den skrå position, roterede det til lodret position og kørte det hen til alurammen, hvor det skulle placeres. Nr. 2 glas var til gengæld noget sværere at montere.
Frihøjden blev taget af div. udhæng m.m. som kun kunne lade sig gøre pga. de mange justeringsmuligheder som findes i Glaslift 550’eren.

Glaslift 550 lejes kun ud med fører, ring til os for timepris.